Commercieel

Wat is een commerciële film?
Een commerciële film is een film die direct verbonden is aan de promotie, ondersteuning of presentatie van een product, dienst of een bedrijf in zijn geheel. Dit zou dus bijvoorbeeld een bedrijfsfilm kunnen zijn. Het is de manier om uw klanten een unieke indruk te geven van uw organisatie en van uw producten of diensten. Een commerciële film geeft een korte maar krachtige weergave op de website van uw bedrijf. Niemand zit te wachten op een eentonige, saaie of lelijke bedrijfsfilm.

Wij zorgen er, samen met u, voor dat u een perfecte bedrijfsfilm krijgt. De bezoekers van uw website hebben geen zin meer om uitgebreide teksten te lezen, ze willen een snelle impressie van uw bedrijf d.m.v. een video. Ook is een bedrijfsfilm ideaal voor offline doeleinden. Zo kunt u de video gebruiken voor een sales-presentatie, beurs of kan de video getoond worden in een winkel of kantoor. Wij zorgen ervoor dat de video direct via internet vertoond kan worden. Het is voor ons geen probleem om ook uw internetkanaal zoals Youtube of Vimeo in te richten. Via deze internetkanalen kunt u gemakkelijk de video delen op uw website.

Commerciële film laten maken?
Heeft u nog geen idee of concept voor uw film? Dit geen probleem, wij helpen u graag bij de ontwikkeling van een boeiende commerciële film. Wij kunnen de gehele productie verzorgen, een commerciële film kan uit verschillende elementen bestaan:
– Interviews
– Glide-Cam opnames
– Opnames verschillende locaties
– 360 graden presentaties
We leveren uw commerciële film in een korte periode en in HD kwaliteit.

Tarieven
Commerciele films zijn erg verschillend van aard en veel hangt af van de wensen van de klant. Wij stellen heel nauwkeurig een offerte op voor iedere afzonderlijke film. Benieuwd wat uw film gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Badotherm-Still

Badotherm – Diaphragm Seal Repair Service

september 30, 2014

TheJane_Still

The Jane – Antwerpen

september 30, 2014

GoPro 3

Product Presentatie: GoPro Hero 3+

september 30, 2014