Event

Wat is een event film?
Een event film is een film van een event die tijdens de dag van het event gemonteerd wordt of in de dagen daarop volgend. Vaak geeft een event film een impressie of de hoogtepunten van de dag weer. De film is uitstekend te gebruiken op internet en kan makkelijk worden verspreid via social media. Het is een goede manier om mensen nogmaals kennis te laten maken met uw event en een goede indruk te geven. Ook sponsors kunnen op deze manier ideaal nog eens worden genoemd. Daarnaast is een event film een prima promotiemiddel voor een volgende editie van het event.

Wij verzorgen twee soorten event films: een film die tijdens het event gemonteerd wordt en aan het einde van de dag getoond kan worden aan bezoekers en een event film die in de dagen volgend op het event gemonteerd wordt. Voor veel organisaties is snelheid en actualiteit belangrijk. Door middel van een event film die op dezelfde dag nog getoond kan worden spelen wij in op deze behoefte. Dit geldt voor seminars, congressen, bedrijfsevents, sportevents etc.

Event film laten maken?
Heeft u een event gepland staan en wilt u daar een film van laten maken? Dan helpen wij u graag met het uitwerken van de juiste opzet voor de film en kijken we welke mogelijkheden er zijn. Wij kunnen de gehele productie verzorgen, een event film kan uit verschillende elementen bestaan:
– Interviews
– Glide-Cam opnames
– Opnames verschillende locaties
We leveren uw event film in een korte periode en in HD kwaliteit.

Tarieven
Event films zijn erg verschillend van aard en veel hangt af van de wensen van de klant. Wij stellen heel nauwkeurig een offerte op voor iedere afzonderlijke film. Benieuwd wat uw film gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Jeugdkamp CC

Tennis Kids Jeugdkamp CC – 2014

oktober 24, 2014

Schermafbeelding 2014-09-26 om 20.10.46

Seminar Verbaal Meesterschap 2014

september 26, 2014

DoSocial

DoSocial Event 2013

september 26, 2014

08

De Partnership Verkiezing 2014

september 26, 2014